SULO

HYVINVOINTI

Kasvohoidot

Kasvohoitoon voit tulla hoitamaan ihoasi tai vain rentoutumaan. 

Beauty Garden- kasvohoidot

Beauty Garden-sarja on laadukasta ranskalaista artesaaniluonnonkosmetiikkaa. Hoitolasta löydät myös Beauty Garden tuotteet omaan ihonhoitoosi. Hoidot ovat ihanan rentouttavia ja ihoa kosteuttavia.

  • Puutarhan lumous-kasvohoito 79€

Hemmotteleva ja rentouttava kasvohoito. Sopii kaikille ihotyypeille kosteuttamamaan, ravitsemaan ja kirkastamaan ihoa. Kesto 60 min


  • Unipuutarha-kasvohoito 109€

 Kokonaisvaltainen kasvohoito, joka sisältää kasvohoidon lisäksi käsien kuorinnan ja hieronnan. Kesto 90 min


  • Virkisty Puutarhassa-kasvohoito 38€

 Virkistävä ja rentouttava luomukasvohoito arjen kiireessä. Sisältää alkupuhdistuksen, kaksoiskuorinnan, kasvohieronnan ja kosteusvoiteen. Kesto 30 min


Kotimaiset Made in 7 Heaven -happohoidot

Made in 7 Heaven -tuotteet valmistetaan Tampereella ja ne ovat 99-100% luonnonmukaisia. Tuotteiden teho perustuu AHA-hedelmähappojen ihoa kuorivaan ja kirkastavaan vaikutukseen. Hoitokokonaisuuksia on kolme erilaista.

  • PEHMIS - kosteuttava ja kirkastava kasvohoito 79€ (45min)

Sis. alkupuhdistuksen, Smooth touch -happokuorinnan, seerumin imeyttämisen kivirullahieronnalla, naamion, päähieronnan ja loppuvoiteen. Hoito sopii kaikille ihotyypeille, myös herkälle ja couperosa-iholle.

  • VAHVA - uudistava anti-age kasvohoito 95€ (60min)

Sis. alkupuhdistuksen, Deep touch -happokuorinnan, aktivoivan kivirullahieronnan, naamion, käsien tai päähieronnan ja loppuvoiteen. Hoito sopii iholle, joka on jo tottunut hedelmähappoihin (esim. PEHMIS -kasvohoidossa käyneille).


  • PUHDAS - tasapainottava kasvohoito epäpuhtaalle iholle 90€ (75min)

Sis. alkupuhdistuksen, Pure touch -happokuorinnan, mekaanisen ihonpuhdistuksen, naamion, päähieronnan ja loppuvoiteen.


  • HELLÄ - rauhoittava kasvohoito herkälle iholle 78€ (45min)

Sis. alkupuhdistuksen, entsymaattisen kuorinnan, kasvohieronnan, naamion, päähieronnan ja loppuvoiteen.


Nimue-kasvohoidot

Nimue on eteläafrikkalainen hedelmähappoihin tehonsa perustava dermakosmeseutikaalinen ihonhoitosarja. Kasvohoitojen tavoite on mahdollisimman tehokas ihonhoito mahdollisimman pienellä ihon rasituksella. Ei sisällä hajusteita eikä väriaineita.


  • Nimue mikroneulaus. 1 kerta 165€,sisältää henkilökohtaisen mikroneulausrullan. Kerrat 2-6 120€ /hoito.

Parhaimman tuloksen saavuttamiseksi suositellaan 6 kerran sarjahoitoa, jossa kerrat 1-4 viikon välein ja kerrat 5-6 kahden viikon välein. Näin tiivis hoitosarja voidaan tehdä kerran vuodessa. Mikroneulausta voi tehdä myös kuukauden välein. Itse rulla on käytettävissä 6 kertaa.
Nimuen mikroneulaus-kasvohoidossa ihoa aktivoidaan hygieenisen mikroneulausrullan avulla. Tämä kiihdyttää pintaverenkiertoa, jolloin solut saavat lisää ravinteita ja alkavat toimia aktiivisemmin. Napakoittaa ihoa ja hoitaa arpia. Hoitoon kuuluu alkupuhdistus, kuorinta, mikroneulas, kollageeninaamio ja ihon hoitava tehoaine sekä hyaluronihappovoide. Kesto 1h