Tehokas ihonhoito

Ihoa hoitavia kasvohoitoja ja tuotteita on moneen lähtöön ja hintaan. Mikä sitten toimii ja mikä ei? Avain vastauksen löytämiseen on yhdessä sanassa: ”Miksi?”

Kosmetologit hoitavat tervettä ihoa, joten varsinaiset ihosairaudet kuuluvat lääkärien hoitoon. Vain tervettä ihoa voidaan optimoida parhaaseen mahdolliseen tulokseen: näyttämään terveeltä ja elinvoimaiselta. Tämä on ensimmäinen ja tärkein asia, joka kannattaa huomioida tuloksellisessa ihonhoidossa. Ei kunnonkohottamislenkillekään voi lähteä kuumeisena, sillä saa aikaan vain vahinkoa. Älä siis leiki terveydelläsi.

Toinen tärkeä asia on ihon perushoito. Ihon hoitamisessa toimii samat säännöt kuin muussakin elämässä: perustan pitää olla kunnossa. Pidä iho puhtaana ja kosteutettuna, vältä aurinkoa ja huonoja elintapoja: kuten stressiä ja liian lyhyitä yöunia. Anna iholle mahdollisuus näyttää hyvinvoivalta. Hoitolassa saadaan parempia tuloksia, kun perusta on kunnossa, sillä tervettä ja hyvinvoivaa ihoa voidaan hoitaa tehokkaammin kuin herkistynyttä ihoa. Kannatta muistaa, että finnit ovat pieniä tulehduksia iholla.

Kysy ”Miksi”? Punoittavaa ihoa kannattaa aktivoinnin sijaan rauhoittaa, herkistynyttä vahvistaa, ongelmaihoon ja pigmenttimuutoksiin ei välttämättä toimi aktivoivin mahdollinen hoito tai tuote. Pohjaa täytyy rakentaa. Ei maratoniakaan voi juosta harjoittelematta. Anna ihollesi mahdollisuus näyttää hyvältä!