Microblading

Microblading ja Mikroneulaus

Elämäntavat ja liikunta. Kyllä, nämä ovat tärkeimmät niin kuin kaikki hyvin tiedämme, mutta välillä sitä herää hetkeen, että peilistä ei katso takavuosien luonnonkaunis metsissä käyskentelevä Lumikki vaan pikemminkin stressinsyömä ilkeä kuningatar Cruella. Mitä silloin avuksi?

1. Microblading

Jokaisen arkielämän sankarin ehdoton Must- juttu. Microbladingin avulla kulmat pysyvät luonnollisesti laitetun näköisenä vuodesta kahteen vuoteen. Pieni investointi verrattuna siihen, kuinka paljon Microblading kohottaa ilmettä ja kasvojen linjoja. Microbladingin etuihin kuuluu se, että ne eivät ole ikuiset. Kasvojen piirteet ja kulmamuoti muuttuvat vuosien saatossa, näin ollen kulmienkin optimaalinen muoto saattaa muuttua. Microblading- kulmat ovat luonnollisen näköiset. Karvoja ”piirretään” lisää terän ja pigmentin avulla. Kulmat mitataan tarkasti muotoilua varten. Näin ollen heräät jokaiseen aamuun juuri sinulle mittatilauksena tehdyillä täyteläisillä kulmilla. Microblading on habituksen piristyksen ehdoton ykkönen. Tuntuu kuin pituuttakin tulisi muutama sentti lisää kulmien myötä!

2. Mikroneulaus

Iho kärsii kiireestä ja stressistä. Yleisilme muuttuu väsyneeksi ja harmaaksi. Mikroneulaus on tapa uudistaa ihoa mekaanisesti pienessä rullassa olevien piikkien avulla. Kosmetologien tekemän mikroneulaukset tehdään hieman pidemmällä neulalla, kuin kotihoitoon tarkoitetuissa rullissa. Ja tämä lisäpituus tulee ehdottomasti tarpeeseen. Mikroneulaus on kuin ihon oma Personal Trainer. Se kannustaa ihoa uusiutumaan, eli korjaamaan itse itseään, rikkomalla ihon päällimmäistä kerrosta. Toinen vaihtoehto tsempata ihoa uusiutumaan ovat hedelmähapot, joita löytyy myös luonnosta muun muassa omenasta. Oiva ja helppo tapa tsempata ihoa, jos tuntuu että siihen ei muuten tsempit arjessa riitä.

Varaa aikasi tästä: http://www.hyvinvointisulo.fi/nettiajanvaraus/