Suihkurusketus

Turvallinen rusketus ilman uv-säteitä!

Kotimainen Solstice-suihkurusketus 37€ 

Valmistaudu suihkurusketukseen kuorimalla ja kosteuttamalla ihosi hyvin päivää ennen.
Varaa suihkurusketuksen jälkeen kiristämättömät vaatteet mukaasi.
Rusketus kehittyy n. 12 tunnissa. On hyvä olla käymättä suihkussa ja olla urheilematta suihkurusketuksen jälkeen.
Voit valita suihkurusketukseen joko värin, joka näkyy välittömästi iholla ja joka peseytyy ensimmäisessä suihkussa pois, jolloin iholle jää kehittynyt rusketus.
Voit valita myös kirkkaan värin, joka kehittyy 12 tunnin aikana ja alkaa asteittain näkyä iholla kahden tunnin päästä suihkurusketuksesta. Tällöin väriä ei näy heti iholla.

Väri suihkurusketukseen tulee DHA:sta.

DHA on täysin turvallinen ja väritön luonnossa esiintyvä ainesosa, jota saadaan kasveistta, kuten sokerijuurikkaista ja sokeriruo’osta. DHA reagoi ihossa aminohappojen ja proteiinien kanssa ja tämän kemiallisen reaktion tuloksena on kaunis, ruskettuneen näköinen iho.
Suihkurusketuksessa voit käyttää joko omia alusvaatteitasi, uimapukua, bikineitä tai kertakäyttöisiä alushousuja. Suihkurusketusaine voi värjätä vaatteita, mutta pesemällä ne pikaisesti väri lähtee irti helposti.
Mikäli haluat sokeroinnilla ihokarvojen poiston ennen suihkurusketusta, se kannattaa tehdä paria päivää ennen, että karvatupet ehtivät sulkeutua eikä iholle jää pisteitä. Sokeroinnin jälkeen ihoa ei tarvitse kuoria sokeroidulta alueelta.

 Parranajo ja mahdollinen muiden ihokarvojen ajelu kannattaa tehdä vähintään 8 tuntia ennen suihkurusketusta.

Sulosta voit ostaa ihanan Olos-vartalokuorinnan ennen rusketusta ja herkullisen Vanilja-Monoï-kosteusvoiteen, joka kosteuttaa ihosi ennen ja jälkeen suihkurusketuksen.