Mikroneulaus

Väsynyt, harmaa iho?

Mikroneulaus auttaa!

Mikroneulaus

Mikroneulaus

Nimuen mikroneulaus-kasvohoidossa ihoa aktivoidaan hygieenisen mikronaulausrullan avulla. Tämä kiihdyttää pintaverenkiertoa, jolloin solut saavat lisää ravinteita ja alkavat toimia aktiivisemmin. Ihon harmaus ja väsyneisyys muuttuu kirkkaudeksi ja hehkeydeksi.

Parhaimman tuloksen mikroneulauksesta saa kuuden hoidon sarjana. Nimue on suunnitellut optimaallisen kuuden hoitokerran sarjan, jossa ihon aktivointi lisääntyy ja jatkuu vielä hoitosarjan päätyttyäkin.

Nimue Mikroneulaus

Mikroneulaus, mitä se on?

Kyseessä on erikoismenetelmä ikääntyvän ihon hoitoon.

Kaikki ihoa uudistavat hoitomenetelmät perustuvat samaan ajatukseen; ihon kontrolloitu vaurioittaminen käynnistää luontaisen korjautumisen._nimuelogo(1)

Nimuen mikroneulaus-käsittely vapauttaa ihossa kasvutekijöitä ja lisää kollageenin tuotantoa.

Hoito kirkastaa ihoa, lisää ihon täyteläisyyttä sekä tasoittaa ihon pintaa. Mikroneulaus myös madaltaa pintaryppyjä ja auttaa madaltamaan pinnallisia arpia.

MNR03.psd

Mikroneulaus

Mikroneulaus sopii myös ohuelle iholle. Nimuen mikroneulausmenetelmässä käytetään CE-hyväksyttyä CTS-mikroneulaustelaa, jossa 1 mm mittaiset neulat tekevät ihoon kontrolloituja mikrovaurioita. Tämän ansiosta ihossa vapautuu kasvutekijöitä ja kollageenin tuotanto aktivoituu. Neulojen pienestä koosta johtuen ihovauriot ovat hetkellisiä, eivätkä ne aiheuta ihoon pysyviä vaurioita.

Parhaiden hoitotulosten saavuttamiseksi mikroneulaus suoritetaan 6 käsittelyn sarjana.  P8232078_editoitu_omena_2_jpgSarjahoidon päätyttyä hoitoa jatketaan ylläpitokäsittelyllä.

Hoidon teho jatkuu sarjahoidon jälkeen. Nimuen mikroneulaushoidossa tärkeää on myös oikea kotihoito.

Nimuen kotihoitotuottet tukevat mikroneulauksella saavutettavia hoitotuloksia. Kotihoitotuotteet uudistavat ja silottavat ja suojaavat ihon pintaa, jolloin kokonaistulos on parempi. Aivan kuten arkiliikunta on tärkeä kunnon ylläpitäjä, ei vain satunnaiset kuntosalikäynnit.

Nimue-mikroneulauskäsittelyä suositellaan erityisesti:

  • pintaryppyjen ja syvempien juonteiden hoitoon
  • ihon kiinteyttämiseen
    • valovaurioituneen ihon elvyttämiseen

Yksittäinen mikroneulaushoito asiakkaalle  165€ euroa. Seuraavat hoitokerrat 120 euroa/hoitokerta.