Kasvohoidot ja ihonpuhdistukset

Varaa aika netistä

Kasvohoidot

Nimue Skin Technology

Kasvohoito

Nimuen hoidot ja tuotteet perustuvat ihon vahvistamiseen hedelmähapoilla. Sarjan hoidot ja tuotteet sopivat jokaiselle ihotyypille. Nimue tunnetaan kansainvälisesti innovatiivisena ja tuloksellisena ihonhoitomenetelmänä.

Nimuen hoitotuloksista puolet saadaan aikaan säännöllisellä kotihoidolla. Jokaisen Nimue-kasvohoidon yhteydessä tehdään Nimue-ihoanalyysi ja kotihoitosuunnitelma.

Bernard Cassieren Mustikka-kasvohoito on suunnattu erityisesti rauhoittamaan herkkää ja couperoottista ihoa.

Bernard Cassiere on moderni ja nuorekas ihonhoitosarja, jonka tuotteet pohjautuvat kasviraaka-aineisiin.

Nimue-kasvohoidot:Nimue

 •   Uudistava Nimue-kasvohoito

Aktiivisesti ihoa uudistava kasvohoito, jossa käytetään hellävaraista ja turvallista hedelmähappoa. Silottaa, kirkastaa ja uudistaa ihoa ja saa huokoset näyttämään pienemmiltä. Hoidossa voidaan käyttää myös erikoisnaamiota ja antioksidantti -tehoampullia.

Nimue kasvohoito 90€/Uudistava Nimue kasvohoito erikoisnaamiolla 109€/ Antioksidanttilisällä 111€

 •  Kosteuttava Nimue-kasvohoito hieronnalla

nimue

Tehokas ihonhoito

Rentouttava kasvohoito, jossa tehdään hemmotteleva hieronta kasvoille ja dekolteelle. Suosittelemme erityisesti herkistyneelle ja kuivalle iholle. 87€

 •  Nimue-kasvohoito ihonpuhdistuksella

Tehokas ihonpuhdistus, joka sopii kaikille ihotyypeille. Suosittelemme erityisestti ongelmaiholle. Hoitoa voi tehostaa valitsemalla 15% hedelmähappokäsittelyn ihonpuhdistuksen lisäksi. 81€/Hedelmähappokäsittelyllä 90€

Nimuen erikoiskäsittelyt

Ihoa voimakkaasti uudistava ja kirkastava kasvohoito 35% hedelmähappokäsittelyllä. Hoidossa käytetään sokeriruo’osta saatavaa glykolihappoa. Glykolihappokäsittely tehdään vain kevyempiin 15% hapotuksiin jo tottuneelle/101€

 • Bio-Lacto Peel – kuorintakäsittely 120€
 • Penta Salaic – kuorintakäsittely 120€

Erikoiskuorinnan teho perustuu maito-, glykoli-, sitruuna-, manteli- ja pyruvaattihappojen uudistavaan ja kirkastavaan vaikutukseen sekä tetranatriumglutamaattiasetaatin ja fytiinihapon antioksidanttivaikutukseen. Vain hapotuskäsittelyihin totuttautuneelle iholle. Erikoiskuorinnoilla voidaan hoitaa ylipgmentoitunutta ihoa ja rasvoittuvaa ihoa. Erinomaisia myös ihon kirkastamiseen ja tehohoidoksi.

 

Rauhoittavat Bernard Cassiere Mustikka-kasvohoidot:

Mustikka-kasvohoidot sopivat erityisesti herkälle ja couperoottiselle iholle.  Tehokas ihon rauhoitus yhdistää Mustikka-kasvohoidoissa rentouttavaan  kasvohierontaan.

Bernard Cassiere Mustikka-kasvohoito

 • Rauhoittava Mustikka-erikoiskasvohoito.
  Rauhoittaa ihoa, vähentää ihon punoitusta ja kosteuttaa ihoa. Sopii erityisesti kuivalla, herkälle tai couperosa-iholle.
  Sisältää ihoa hoitavan ampullin, kasvojen hieronnan ja rauhoittavan peel off-naamion. 80€
 • Rauhoittava Mustikka-kasvohoito ihonpuhdistuksella.

Sisältää mekaanisen ihonpuhdistuksen, rauhoittavan hieronnan ja naamion. 90€Myrtilles

 • Ihon pikarauhoitus-Mustikka-kasvohoito

Hoitaa ja kosteuttaa ihoa.  Sopii erityisesti kuivalle, herkälle tai couperosa-iholle. Sisältää ihon kuorinnan, hieronnan ja naamion.  65€